Glasno, i kad ste daleko

Bez autora
Jul 04 2010

Kompanija „Lodžitek“ predstavila je dva nova modela slušalica sa mikrofonom koje pružaju kristalno jasan zvuk tokom internet i video poziva, gledanja filmova i slušanja muzike. „USB Hedset H530“ i „Laptop hedset H555“ pružaju jasan zvuk koji stvara utisak da se svi učesnici razgovora nalaze u istoj sobi. Lagane „laptop hedset H555“ slušalice se sklapaju i omogućavaju lako pakovanje u odgovarajuću futrolu, dok „USB Hedset H530“ imaju laserski dizajnirane drajvere koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka. Širokopojasni zvuk, razvijen od „Skajpa“, omogućava da glas bude što prirodniji prenoseći zvuk u širokom frekventnom opsegu. Oba nova modela slušalica imaju mikrofon koji isključuje pozadinsku buku i lako se rotira u drugi položaj kada se ne koristi. „Hedset H555“ i „H530“ se očekuju tokom jula po ceni od 59.99, odnosno 49.99 evra.

Glasno, i kad ste dalekoKompanija „Lodžitek“ predstavila je dva nova modela slušalica sa mikrofonom koje pružaju kristalno jasan zvuk tokom internet i video poziva, gledanja filmova i slušanja muzike.

„USB Hedset H530“ i „Laptop hedset H555“ pružaju jasan zvuk koji stvara utisak da se svi učesnici razgovora nalaze u istoj sobi. Lagane „laptop hedset H555“ slušalice se sklapaju i omogućavaju lako pakovanje u odgovarajuću futrolu, dok „USB Hedset H530“ imaju laserski dizajnirane drajvere koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka.

Širokopojasni zvuk, razvijen od „Skajpa“, omogućava da glas bude što prirodniji prenoseći zvuk u širokom frekventnom opsegu. Oba nova modela slušalica imaju mikrofon koji isključuje pozadinsku buku i lako se rotira u drugi položaj kada se ne koristi. „Hedset H555“ i „H530“ se očekuju tokom jula po ceni od 59.99, odnosno 49.99 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik